VLAHOVIĆ JE NAMESTIO NIŠANSKE SPRAVE: ''Orlovima'' gori pod nogama

V.M.

19. 02. 2023. u 14:18 >> 14:18

IZABRANICI Masimilijana Alegrija gostuju Speciji u utakmici 23. kola Serije A.

ВЛАХОВИЋ ЈЕ НАМЕСТИО НИШАНСКЕ СПРАВЕ: Орловима гори под ногама

FOTO: Tanjug/AP

Specija je baš pala u formi u nastavku prvenstva i sada ima samo dva boda više od Verone koja je prvi tim ispod crte i očekuje je grčevita borba za opstanak. Gost se vratio na pobedničke staze u domaćem prvenstvu i pokušaće da upiše treći uzastopni trijumf u Seriji A na neugodnom gostovanju.

Specija je upala u rezultatasku krizu, nakon što je savladala Torino sredinom januara usledio je pad u njenoj igri i ne zna za pobedu na prethodne četiri ligaške utakmice. Poražena je od strane Rome, Bolonje i Napolija, a podelila je bodove sa Empolijem u prošlom kolu. ''Orlovi'' su prvi tim iznad crte sa 19 osvojenih bodova uz gol-razliku 19:37.

Nakon što je nošen Dušanom Vlahovićem savladao Salernitanu sa 0:3, Juve je pred svojim navijačima pogotkom Rabioa bio bolji od Fiorentine. Srpski centarfor je i na toj utakmici zatresao mrežu, ali je njegov gol poništen zbog minimalnog ofsajda. ''Stara dama'' sada zauzima 11. mesto na tabeli sa 29 osvojenih bodova, što je 12 poena manje od četvrtoplasirane Atalante. Domaćin je preko nedelje nastupao u Ligi Evrope. Vlahović je doveo ''bjankonere'' u prednost protiv Nanta, ali je Blas poravnao rezultat i Juvenutus će u revanšu i Francuskoj morati da slavi kako bi prošao dalje.

Juve dominira u međusobnim duelima sa Specijom i vezao je pet pobeda protiv ''orlova''.

Domaćin će na današnjem susretu biti bez Bastonija, Esposita, Kovalenka, Mutinja, Sale, Zuta i Zurkovskog, dok je pod upintikom nastup najboljeg strelca ekipe Nzole koji je devet puta ove sezone tresao mrežu protivnika u Seriji A.

Masimilijano Alegri ne može da računa na Bremera, Ihaterena, Milika, Miretija i Petersa, dok je pod znakom pitanja najveće letošnje pojačanje, Pol Pogba, koji je krajem prošle sezone došao iz Mančester junajteda ali i dalje zbog povrede nije upisao nastup u drugom mandatu u dresu ''bjankonera''.

Verujemo da je Juventus dosta kvalitetnija ekipa i da će to doći do izražaja na ''Stadionu Alberto Piko'' večeras od 18 časova i tipujemo dvojku na ''staru damu''.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri