JUNAJTED NASTAVLJA STRAŠAN NIZ NA SVOM TERENU: ''Lisice'' su se probudile

V.M.

19. 02. 2023. u 08:22

MANČESTER dočekuje Lester od 15 časova na ''Old trafordu''.

ЈУНАЈТЕД НАСТАВЉА СТРАШАН НИЗ НА СВОМ ТЕРЕНУ: Лисице су се пробудиле

FOTO: AP/Tanjug

''Crveni đavoli'' su u odličnoj formi, neporaženi su na prethodne tri ligaške utakmice i trenutno su treći na tabeli sa 46 osvojenih bodova. Ekipa Erika ten Haga je poznata po sjajnim igrama na svom terenu i nije poražen na ''Teatru snova'' punih 16 utakmica u svim takmičenjima. Što se tiče gosta, Lester je proigrao povratkom Džejmsa Medisona na teren, sjajni vezista je predvodio ekipu do dve uzastopne pobede i nada se da ''lisice'' danas mogu da produži niz odličnih rezultata.

Junajted je preko nedelje zaigrao na ''Nou kampu'', u derbiju šesnaestine finala Lige Evrope odigrao je 2:2 sa Barselonom. Katalonci su poveli na meču, ali je Mančester preokrenuo golovima Freda i Rašforda, ipak u završnici utakmice Levandovski je poravnao rezultat i očekuje nas veoma interesantan revanš. Domaćinu je cilj povratak u Ligu šampiona i izlgeda da će ga ostvariti. Treći je na tabeli Premijer lige i ima plus sedam u odnosu na petoplasirani Totenhem. ''Crvene đavole'' krajem meseca očekuje borba za trofej, u finalu EFL kupa sastaće se sa Njukaslom.

Lester je podigao formu, slavio je protiv Vile i Totenhema i sada je na 13. poziciji sa 24 osvojena boda. Gost je na te dve utakmice postigao po četiri gola i u odličnoj napadačkoj formi dolazi na ''Old traford''. Izabranici Brendana Rodžersa igraju jako otvoren fudbal sa dosta pogodaka ove sezone, što i govori njihova gol-razlika 36:38. Zanimljiv je podatak da ''lisice'' nemaju remi na gostovanjima ove sezone. Na 11 utakmica van svog stadiona upisali su četiri pobede i doživeli sedam poraza.

Na poslednjih pet utakmica između ovih timova viđene su tri pobede Lestera uz podelu bodova i trijumf Mančestera. Tu pobedu ''crveni đavoli'' ostvarili su u petom kolu ove sezone pogotkom Sanča.

Domaćin će biti vez Antonija, Kazemira, Eriksena, Grinvuda, Marsijala i van de Beka, dok je pod znakom pitanja Mektominej.

Rodžers ne može da računa na Bertrana, Evansa i Džastina.

Očekujemo jedan intersantan meč između dve razigrane ekipe i verujemo da će biti dosta golova na utakmici.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu