GIGANT UPAO U KRIZU: Veliki Zamalek dva meča bez pobede u prvenstvu

N.P.

11. 01. 2023. u 09:44

AKTUELNI šampion gostuje Al Itihadu u meču 13. kola egipatske Premijer lige.

ГИГАНТ УПАО У КРИЗУ: Велики Замалек два меча без победе у првенству

Profimedia

Gigant iz Gzire je u prethodne dve utakmice u prvenstvu bez pobede. Puleni Žezualda Fereire su nakon šokantnog poraza od Asvana 2:1, odigrali nerešeno pred svojim navijačima protiv El Daleje 1:1. Ekipa Zamaleka je pala na treće mesto na tabeli sa 25 bodova, pet manje od lidera Al Ahlija.

Fudbaleri Al Itihada su u lošoj formi, izgubili su svaki od minula tri međusobna duela u šampionatu. Poslednji proteklog vikenda od El Masrija 2:1. Klub iz Aleksandrije, je nakon negativnog niza "skliznuo" na šestu poziciju Premijer lige uz 18 sakupljenih bodova.

U minulom okršaju dva tima nije bilo pobednika 1:1. Aktuelni šampion prosto mora da izađe iz krize, i očekujemo da se u večerašnjem okršaju u Aleksandriji vrati na pobednički kolosek.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave