MOŽE LI SRPSKA ČETA DO IZNENAĐENJA U MILANU? Oba tima već dugo ne znaju za poraz

V.M.

11. 01. 2023. u 11:57 >> 11:57

''ROSONERI'' dočekuju Torino u osmini finala Kupa Italije.

МОЖЕ ЛИ СРПСКА ЧЕТА ДО ИЗНЕНАЂЕЊА У МИЛАНУ? Оба тима већ дуго не знају за пораз

FOTO: EPA

Domaćin je pre par dana ispustio 2:0 protiv Rome i sada će pokušati da se vrati na pobedničke staze u kupu, Torino se tradicionalno loše provodi na ''San siru'', ali nalazi se u veoma dobroj formi i sa puno samopouzdanja očekuje ovaj susret.

Milan se nalazi na trećoj poziciji u Seriji A i zaostaje sedam bodova za liderom Napolijem. ''Rosoneri'' su vodili 2:0 protiv Rome za vikend i delovalo je da će rutinski osvojiti tri boda, ali su Ibanjez i Ejbraham postigli golove u završnici, doneli bod Vučici i dodatno odvojili Milan od lidera. Domaćin nije izgubio u prethodnih pet utakmica, a poslednji poraz mu je naneo upravo današnji protivnik. Ekipa iz grada mode je ovo takmičenje osvajala pet puta u svojoj istoriji, poslednji put davne 2003. godine.

Torino je u sjajnom ritmu i neporažen je na prethodna četiri susreta. Trenutno se nalazi na sredini tabele Serije A i osvojio je 23 poena u dosadašnjem toku takmičenja. Izabranici Ivana Jurića su za vikend remizirali sa Salernitanom 1:1, bili su bolji tim na tom meču i imali su dosta prilika za gol ali je sjajni Giljermo Očoa sačuvao bod svojoj ekipi. ''Bikovi'' su u kupu prvo savladali Palermo sa 0:3, a zatim su dominantno porazili Čitadelu rezultatom 0:4. Gost je dizao trofej prvaka Kupa Italije takođe u pet navrata, poslednji put pre tačno 30 godina. U redovima Torina nalaze se srpski reprezentativci Radonjić, Lukić i Milinković-Savić koji su bitni šrafovi u ekipi i pružaju veoma dobre partije ove sezone.

Ova dva tima su se već susrela ove sezone. To je bilo u 12. kolu Serije A kada je Torino slavio sa 2:1 na svom terenu. Milan dominira u duelima ovih timova kod kuće, ''bikovi'' su poslednji put slavili na ''San siru'' davne 2000. godine, takođe u okviru Kupa Italije.

Očekujemo da će oba trenera napraviti rotacije u sastavu zbog umora igrača i bitnih utakmica koje slede ali sigurno da će oba tima ići na pobedu i verujemo da su ''rosoneri'' ipak preveliki zalogaj za Torino u ovom trenutku.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024