GOST SE EKSPRESNO VRAĆA U PREMIJER LIGU: Kompanijeva četa je vezala četiri pobede

V.M.

30. 12. 2022. u 10:00

STOUK dočekuje razigrani Barnli u okviru 25. kola Čempionšipa od 20:45.

ГОСТ СЕ ЕКСПРЕСНО ВРАЋА У ПРЕМИЈЕР ЛИГУ: Компанијева чета је везала четири победе

Foto: Profimedia

Domaćin je podigao nivo igara u poslednje vreme, više nije u opasnoj zoni i sada se polako uzdiže ka sredini tabele. Barnli igra fenomenalno, prvi je na tabeli i grabi ka povratku u Premijer ligu.

Stouk je u solidnoj formi, trenutno zauzima 17. poziciju sa 30 osvojenih bodova. Na prethodnih pet utakmica osvojio je osam bodova, a u prošlom kolu remizirao je sa Roteramom, 2:2.

Domaćin ne pruža baš dobre partije na svom ''Bet365 stadionu'', na 11 susreta upisao je 12 bodova. Izabranici Aleksa Nila su pružali veoma slabe partije početkom sezone i bili su blizu zone ispadanja, ali sada su odigrali par dobrih utakmica i polako se penju ka sredini tabele. Bilo je dosta priča da će Nil dobiti otkaz kada je tim igrao veoma loše ali uprava nije paničila i očigledno je napravila dobar potez time što ga je ostavila na klupi.

Gost dominira i trenutno je lider Čempionšipa sa 50 osvojenih bodova. Vezao je četiri pobede, poslednja je bila pre par dana kada je bio bolji od Birmingema na ''Turf muru'' sa 3:0. Ekipu je preko leta preuzeo Vensan Kompani koji je glavni kandidat za trenera sezone. Doveo je dosta mladih igrača, implementirao svoj stil fudbala i ''klaretsi'' su apsolutni hit Čempionšipa. Dobro igraju na gostvanjima u dosadašnjem toku takmičenja, na 11 utakmica na strani osvojili su 19 bodova. Glavni konkurent za titulu, Šefild junajted, ima tri boda manje od njih i moraju da nastave da pobeđuju kako bi održali, ako ne i povećali, tu razliku.

Domaćin će biti bez Klukasa i Lorenta, dok je pod upitnikom Rajt-Filips.

Kompani neće moći da računa na Vitinju, dok se Ešli Vestvud nakon duge pauze vratio na treninge ekipe ali se ne zna da li će odma na teren.

U prethodnih pet međusobnih susreta ovih ekipa viđene su dve pobede Barnlija, isto toliko remija i trijumf Stouka. Već su se susreli ove sezone u 13. kolu kada je bilo 1:1.

Očekujemo da Barnli nastavi sa dobrim igrama i da će uspeti da se održi na vrhu i posle ovog kola.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna