MEČ LOPTA ZA INTER! Česi maštaju o dve senzacije

V.D.

26. 10. 2022. u 09:56

ITALIJANSKI predstavnik je apsolutni favorit

МЕЧ ЛОПТА ЗА ИНТЕР! Чеси маштају о две сензације

Foto: Profimedia

Večeras od 18.45 na stadionu "Đuzepe Meaca" domaći Inter dočekaće ekipu Viktorije Plzenj u okviru petog kola grupne faze Lige šampiona.

"Neroazuri" se nalaze na drugoj poziciji u grupi sa sedam osvojenih bodova. Inter je u prvom kolu poražen od Bajerna, ali je u naredna dva slavio protiv današnjeg rivala sa 2:0 i protiv Intera minimalnim rezultatom.

U poslednjem kolu odigranom pre 14 dana izabranici Simonea Inzagija su odigrali sjajno na stadionu "Nou Kamp" kada su bili jako blizu pobede nad Barselonom, ali je slavlje pokvario Robert Levandovski golovima u 82. i 92. minutu. Inter je prvo gubio, pa vodio dva puta, ali je fantastični Poljak doneo bod svom timu i kakvu-takvu nadu za prolaz u nokaut fazu Lige šampiona.

Inter u domaćem prvenstvu polako dodaje gas. Nakon nešto lošijeg starta i spekulacija oko smene trenera Inzagija, ekipa iz grada mode je zaigrala dosta bolje i vezala tri trijumfa u prethodna tri kola i tako se popela na sedmu poziciju sa 21 osvojenim bodom, što je osam manje od lidera Napolija koji i dalje ne zna za poraz. 

Gosti iz grada piva su uz Glazgov Rendžers najlošija ekipa ove sezone u Ligi šampiona. Ove dve ekipe su jedine koje nisu uspele da upišu ni bod u prva četiri kola.

Viktorija Plzenj se nalazi na poslednjoj poziciji u grupi "C" sa gol-razlikom 3:16 i moglo bi se reći da su zalutali u najelitnije klupsko evropsko takmičenje, ali ruku na srce, nalaze se u grupi smrti sa tri bivša evropska šampiona čiji su mesečni budžeti mnogo veći nego godišnji češkog tima.

Aktuelni šampion Češke mnogo bolje partije pruža u domaćem prvenstvu gde i dalje nakon 12 mečeva ne zna za poraz i nalaze se na prvoj poziciji sa 32 boda, četiri više od prvog pratioca Slavije. Za vikend su rutinski slavili na svom terenu protiv Ostrave sa 3:1.

Inzagi večeras neće moći da računa na Brozovića, Galjardinija, Kordaza i Dalberta, dok Mihal Bilek ima nešto većih problema pošto u timu neće biti Dedic, Kasa, Kliment, Kopič, Sikora i Reznik.

Ovo će biti tek drugi susret ove dve ekipe, a u prvom je kao što smo već rekli Inter slavio sa 2:0.

Italijanski predstavnik je apsolutni favorit na večerašnjem meču i verujemo da se neće mnogo kockati nego da će overiti plasman u nokaut fazu Lige šampiona.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)