OVAKAV ZICER SE NE PROPUŠTA: Benfika ima sve u svojim rukama protiv Ukrajinaca

M.T.

23. 08. 2022. u 12:05

Lisabonski "orlovi" imaju zicer da obezbede plasman u grupnu fazu Lige šampiona protiv ukrajinskog tima.

ОВАКАВ ЗИЦЕР СЕ НЕ ПРОПУШТА: Бенфика има све у својим рукама против Украјинаца

Foto: Profimedia

Benfika će večeras od 21 sat na stadionu "La Luž" u Lisabonu dočekati ekipu Dinama iz Kijeva u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. Orlovi su pre nedelju dana ostvarili pobedu od 2:0 i još jedan korak ih deli od plasmana u grupnu fazu elitnog takmičenja.

Benfika je pre nedelju dana na stadionu u poljskom Lođu, gde je Dinamo domaćin tokom evropskih kvalifikacija, sav posao završila za 40 minuta prvog poluvremena. "Orlovi" su poveli već u 9. minutu preko Žilberta, da bi u 37. Ramos postigao drugi pogodak za portugalskog predstavnika i postavio konačan rezultat. Portugalci su imali još nekoliko prilika do kraja meča, bili su bolji rival od Dinama, ali je rezultat ostao nepromenjen.

"Orlovi" su ozbiljno shvatili priliku da se plasiraju u Ligu šampiona pošto prethodnog vikenda nisu igrali ni utakmicu u portugalskom šampionatu, želeći da se potpuno posvete pripremama za revanš protiv Dinama.

Na drugoj strani, Dinamo nema drugi izbor nego da napadne u Lisabonu ako želi da pokuša da se plasira u grupnu fazu. Međutim, to će biti izuzetno težak posao za ukrajinskog predstavnika koji će gotovo sigurno morati da se zadovolji igranjem Lige Evrope jer je Benfika jednostavno u ovom trenutku potpuno drugi nivo u odnosu na predstavnika ukrajinskog fudbala.

Dinamo jeste uspeo da napravi iznenađenje protiv Fenerbahčea usred Istanbula i zatim izbaci i Šturm posle produžetka, ali Lisabon će definitivno biti poslednja stanica Kijevljana ove sezone kada su u pitanju kvalifikacije za Ligu šampiona jer protiv Benfike nemaju šta da traže.

"Orlovi" su jednostavno kvalitetniji rival, a tu Dinamu ne može da pomogne ni Mirčea Lučesku bez obzira na sve iskustvo koje rumunski trener nesumnjivo poseduje.

Lisabonski tim je apsolutni favorit i zaista ih samo čudo može sprečiti da se ponovo nađu u društvu najboljih timova Starog kontinenta, a kada se uzme u obzir tradicija međusobnih mečeva ova dva tima i činjenice da su samo u jednoj od njihovih sedam dosadašnjih utakmica viđena više od dva gola, verovatno će i večeras biti isti slučaj.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

RIM, još jedan peron i usputna stanica voza Novaka Đokovića koji ima za cilj da žetvu pehara pokupi u Parizu i Londonu (Rolan Garos, OI i Vimbldon) u naredna dva meseca. Tako rezonuje najbolji teniser svih vremena uoči nastupa u Večnom gradu (8-19. maja), na nadmetanju koji je osvajao već šest puta u karijeri, a još toliko puta gubio je u borbi za trofej. Naš as, na terenu kompleksa "Foro Italika", još uvek nije saznao ime rivala, kojeg je dobio tek nakon okršaja između Rusa Romana Safijulina i Francuza Korentina Mutea.

08. 05. 2024. u 17:15

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)