RECITATORSKA SMOTRA U NEGOTINU: Takmičenje održano preko interneta

S. J. M.

18. 05. 2021. u 13:38

DUŠAN Mišić, učenik OŠ „Branko Radičević“, Anja Tričković iz OŠ „Vera Radosavljević“ i Stefan Hristov iz Poljoprivredne škole „Rajko Bosnić“", najbolji su recitatori opštine Negotin.

РЕЦИТАТОРСКА СМОТРА У НЕГОТИНУ: Такмичење одржано преко интернета

Foto: S. M. J.

U kategoriji učenika mlađeg uzrasta pored Mišića nagrađeni su i Sara Škodrić iz OŠ „Pavle Ilić Veljko“ iz Prahova, koja je osvojila drugo, kao i Lea Rajić iz OŠ „Vera Radosavljević“, trećeplasirana.

Žiri u sastavu, mr Verica Rakonjac Pavlović, profesor srpskog jezika i književnosti iz Beograda, Predrag Grbić, glumac i Miroslav Stojmenović, profesor srpskog jezika i književnosti iz Zaječara pohvalili su u kategoriji učenika od prvog do četvrtog razreda osnovne škole Nikolinu Jevrić, učenicu OŠ „Vera Radosavljević“.

Anja Tričković, učenica OŠ “Vera Radosavljević” osvojila je prvo mesto u srednjoj kategoriji u kojoj se takmiče učenici od petog do osmog razreda, Marija Marinković, učenica OŠ „Vuk Karadžić“ drugo, a Sofija Vidanović iz OŠ „Vera Radosavljević“ treće mesto.

U starijoj uzrasnoj kategoriji srednjoškolaca Stefan Hristov iz Poljoprivredne škole „Rajko Bosnić“ osvojio je prvo, a gimnazijalke: Milica Jevremović drugo, Milica Ćosić, treće i Mia Stanković četvrto mesto.

Svi oni će se 19. maja takmičiti i na okružnoj smotri čiji su domaćini Dom kulture „Stevan Mokranjac“ i Narodna biblioteka „Dositej Novaković“, a koje će pod pokroviteljstvom opštine Negotin, takođe, biti održano onlajn.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna