NAGRADU ZA NAJLEPŠE DVORIŠTE: Pobednica zbog unuka nagradu poklonila vrtiću

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

23. 06. 2023. u 19:44

NA tradicionalnom konkursu za nalepše i najuređenije dvorište i terasu u Zrenjaninu i okolini, u konkurenciji 19 prijavljenih, za najlepše uređeno, proglašeno je dvorište Delije Prošić iz Zrenjanina, koja je kao nagradu dobila sadni materijal u vrednosti 25 hiljada dinara.

НАГРАДУ ЗА НАЈЛЕПШЕ ДВОРИШТЕ: Победница због унука награду поклонила вртићу

grad Zrenjanin

 Drugu nagradu osvojio je poznati zrenjaninski lekar Zlatomir Kozlovački,  uz nagradu 15 hiljada dinara, dok je na trećem mestu po lepoti i uređenosti dvorište Jasmine Madžarov kojoj je dodeljen vaučer u vrednosti od 10 hiljada dinara.

Za najleše uređenu terasu proglašena je terasa Anice Batinić iz Lazareva, drugo mesto pripalo je Jeleni Gavrić iz Zrenjanina, a treća nagrada Čabi Bakošu iz Mužlje.

Vlasnica najlepše uređenog dvorišta, Delija Prošić, dugogodišnji uspešni turistički radnik, istakla je veliku ljubav prema prirodi i trud koji ulaže da bi svaki detalj u njenom dvorištu imao neku svoju malu priču.

- Svako jutro se budim uz cvrkut ptica, zanosnu igru leptira i raznih mirisa cveća. Zbog prirode posla kojim se bavim, putovala sam mnogo i videla razne lepote sveta, pa otuda želja da u svom dvorištu napravim deo godišnjeg odmora svakog dana – naglasila je Delija Prošić, ističući da joj je u uređenju dvorišta najveću pomoć, pružio unuk Bogdan i da nagradu u njegovo ime dodeljuje vrtiću Crvenkapa, kako bi ulepšali dvorište.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave