IZMENE U NOVOM SADU: Od danas otkazani pojedini polasci na gradskim linijama

Lj. P.

26. 01. 2022. u 11:48

ZBOG pogoršane epidemiološke situacije i velikog broja vozača koji su na bolovanju, JGSP “Novi Sad” je primoran da od danas, 26. januara na dnevnom nivou otkaže pojedine polaske na gradskim linijama, saopštili su iz ovog preduzeća, navodeći da se izvinjavaju građanima zbog izmena i mole ih za razumevanje za ovu tešku situaciju na koju ne mogu da utiču.

ИЗМЕНЕ У НОВОМ САДУ: Од данас отказани поједини поласци на градским линијама

Lj.P.

Putnici se o izmenama mogu informisati na sajtu preduzeća u rubrici red vožnje (www.gspns.rs/red-voznje/gradski), gde će biti označeni polasci koji neće saobraćati.

-Kako bi mogli da imaju tačan uvid o vremenima autobuskih polazaka, predlažemo korisnicima i da koriste NSmart aplikaciju za mobilne telefone – navode u JGSP „Novi Sad“. - Aplikacija je precizna i na osnovu GPS signala generiše informacije na putnoj mreži, te pruža pouzdane informacije o nailasku autobusa na stajalište.

Na osnovu trenutnog stanja aplikacija obaveštava svakog korisnika o tome u koje vreme na odabranom stajalištu može da očekuje nailazak autobusa na željenoj liniji. Aplikacija je jednostavna za upotrebu i može potpuno besplatno da se skine na Google Play za telefone sa android operativnim sistemom, te sa Apple Store za mobilne telefone sa IOS operativnim sistemom (naziv aplikacije: NSmart).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna