NAJBOLJI KADA JE NAJTEŽE Svečani prijem za kraljevačke privrednike kod gradonačelnika

G. ĆIROVIĆ

04. 01. 2022. u 12:18

U MINULE dve godine, uprkos teškim uslovima zbog pandemije, na teritoriji Kraljeva ne samo da su očuvana radna mesta, već je i povećan broj zaposlenih. To je cilj svih nas, da zapošljavamo ljude i da firme postižu bolje rezultate. Kraljevčani su pokazali da su najbolji u najtežim trenucima, udružili su se, pokazali solidarnost, humanost i empatiju.

НАЈБОЉИ КАДА ЈЕ НАЈТЕЖЕ  Свечани пријем за краљевачке привреднике код градоначелника

GU u Kraljevu

Ovo je, pored ostalog, rekao gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić na svečanom prijemu organizovanom za kraljevačke privrednike, kao i one iz drugih gradova i inostranstva koji su svoje pogone i radna mesta otvorili u gradu na Ibru.

GU u Kraljevu

Prijem gradonačelnika Kraljeva za privrednike

On je naglasio da su brojna kraljevačka preduzeća svojim donacijama pomogla socijalno ugroženim sugrađanima, kao i zdravstvenim ustanovama u nabavci medicinskih aparata.

- Iako u teškoj situaciji usled pandemije, ovdašnji privrednici su bili uz svoje sugrađane – poručio je gradonačelnik Terzić. - To uliva nadu da ćemo, i kada ne budu vanredne okolnosti, zajedno raditi i graditi svoj grad i pomagati jedni drugima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!