"ĐOKOVIĆ NIJE KRIMINALAC!" Čuveni Amerikanac ima jednu veliku želju

Novosti online

26. 01. 2022. u 22:41

NE stišava se priča oko Novaka Đokovića. Gde će Srbin sve igrati ove sezone veliko je pitanje. Direktor Mastersa u Majamiju, Džejms Blejk, veruje da će najbolji teniser sveta nastupiti na Floridi.

ЂОКОВИЋ НИЈЕ КРИМИНАЛАЦ! Чувени Американац има једну велику жељу

Teniski savez Srbije

Svestan je bivši američki teniser da bi interesovanje publike bilo znatno veće kada bi Novak igrao na ovom turniru. Ipak, prepreke za ulazak u SAD kada je prvi igrač sveta u pitanju i dalje postoje.

- Sve što nam je sada potrebno je da se pojave Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković. Da, Đoković. Mnogi ljudi su nezadovoljni Novakom ovih dana nakon fijaska sa vizama i deportacije na Australijan openu. Nema sumnje da nosi deo krivice, kao i Tenis Australia i australijska vlada zbog lošeg postupanja u situaciji koja je izmakla kontroli. Bilo je tužno videti TV kamere i paparace kako okružuju Đokovićev auto dok je išao na saslušanja za imigraciju i videti njegove mračne fotografije na zadnjem sedištu kao da je kriminalac - rekao je Blejk.

Nekadašnji svetski broj četiri priznaje da se ne slaže sa Đokovićem oko stava vezanog za vakcinu, ali da se nada da će se otvoriti mogućnost da on nastupi u Majamiju.

- Njegov status da ne bude vakcinisan nije bio problem prošle godine. Niko nije pravio pometnju kada je osvojio Australijan open, Rolan Garos i Vimbldon i izgubio u finalu Ju-Es Opena. Ali kada su se pooštrile granice nacionalnih država, naišao je na probleme - zaključio je ovaj 42-godišnjak.

Podsetimo, Masters u Majamiju se održava od 23. marta do 3. aprila.

BONUS VIDEO: Navijači na veličanstven način dočekali Novaka

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati