PANIKA U AUSTRALIJI ZBOG NOVAKA: Citira se Srđan Đoković, zvaničnici ćute

Novosti online

26. 12. 2021. u 11:15

ODJEKNULA je širom planete vest oodluci Novaka Đokovića da ne nastupi na ATP kupu, a javnost strahuje i da li ćemo ga gledati na prvom grend slemu Australijan Openu.

ПАНИКА У АУСТРАЛИЈИ ЗБОГ НОВАКА: Цитира се Срђан Ђоковић, званичници ћуте

Tanjug/AP

Slem u Melburnu bez Novaka nije isti, a još uvek nije poznato hoće li se boriti za svoj 21. grend slem u karijeri. Devet puta je Srbin osvojio trofej u Australiji, te ne iznenađuje velika pažnja koju mu mediji poklanjaju.

Australijski "Wide world of sports" citirao je reči Srđana Đokovića sa televizijskih gostovanja, uz podsećanje na citat da "Novaka niko neće ucenjivati i da on želi da igra, ali da mu to treba omogućiti".

Novakom se bavio i "The Australian". Pisali su i "Tenis Australia" oko Novakovog neigranja na ATP kupu, ali su ostali bez odgovora.

- Dok se Đoković nalazi na listi za žreb Australijan opena, vecć mesecima stoji znak pitanja kada je u pitanju mogućnost da on učestvuje. Vlada Viktorije traži potvrdu o vakcini od sportista koji učestvuju na Australijan openu, ali Đoković, koji je osvojio turnir prošle godine, do sada je odbijao da otkrije svoj vakcinalni status, navodi ovaj portal.

Na sličan način piše i "Herald Sun", podsećajući na reči Krega Tajlija, prvog čoveka Australijan opena.

- Ako se Novak pojavi na Australijan openu, ili će biti vakcinisan ili će imati medicinsko izuzeće. Medicinski, on ni sa kim ne razgovara o tome. Neću to da pitam Novaka, to se mene ne tiče. Ja ću znati da on ispunjava jedan od tih uslova, rekao je Tili.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili