RADNIČKI ŽELI MAJSTORICU: Kragujevčani u revanš meču polufinala plej-ofa dočekuju vaterpoliste Crvene zvezde

Novosti online

28. 04. 2023. u 21:24

VATERPOLISTI Radničkog žele da prekinu seriju pobeda Crvene zvezde i da izbore majstoricu u polufinalu plej-ofa. Kragujevčani u subotu (19.00) na svom bazenu (ulaz besplatan) dočekuju Beograđane, koji su u prvom meču slavili sa 12:10. Ukoliko bude nerešeno odlučivaće peterci, a eventualna treća utakmica igraće se 2. maja u Beogradu.

РАДНИЧКИ ЖЕЛИ МАЈСТОРИЦУ: Крагујевчани у реванш мечу полуфинала плеј-офа дочекују ватерполисте Црвене звезде

FOTO: M. Vukadinović

- Idemo na pobedu, da produžimo polufinalnu seriju na tri utakmice. Prošlog puta smo ovde izgubili dosta ubedljivo, ali uz našu jako lošu igru. Nadam se da ćemo to sada ispraviti i da ćemo ostvariti trijumf - rekao je za sajt Radničkog kapiten Filip Janković.

Šumadinci su svesni da moraju da isprave neke greške iz Beograda.

- Ne mogu da kažem da smo toliko loše igrali u Beogradu, ali smo pravili nedopustive individualne greške. Imali smo dobar pristup, ali su nas isekli gol na isteku prvog poluvremenu i onaj na početku drugog. Posle smo pali, što su oni iskoristili i priveli utakmicu kraju. Ne treba da menjamo ništa u igri, već u energiji i da izbacimo padove u bitnim trenucima utakmice. Nekada smo lomili protivnike u toj trećoj četvrtini, a sada tu padamo i ako to promenimo možemo do pobede, ne samo sutra, već i u narednim utakmicama - istakao je Janković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)