ANA KLEGER POJAČALA ŽOK CRVENA ZVEZDA: Sa Kubankom prema tituli

S. R.

31. 01. 2023. u 09:00

KAPITALNO pojačanje dovela je Crvena zvezda sa ciljem da se odbrani kruna u odbojkaškoj Superligi Srbije.

АНА КЛЕГЕР ПОЈАЧАЛА ЖОК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Са Кубанком  према титули

FOTO: ŽOK Crvena zvezda

U crveno-belo jato došla je prekaljena Kubanka Ana Kleger, koja ima bogato inostrano iskustvo, a prethodno je nastupala u šampionatu Kine, za ekipu Šenžen.

Iskusna korektorka je već ostvarila debi u prošlom kolu protiv Omladinca.

- Dobro se osećam u Beogradu, prvi utisci su fenomenalni, pošto sam dobila podršku saigračica. U Srbiji sam prvi put, ali sam videla da je liga na visokom nivou. Čula sam samo lepe stvari o domaćem šampionatu, ne poznajem sve ekipe, ali ima vremena - istakla je na predstavljanju u trofejnoj sali SD Crvena zvezda Kragerova, koja je u bogatoj karijeri nastupala za Telekom Baku, Lođ, Kalinjingrad, Albu iz Blaža, gde je u Ligi šampiona bila izabrana za najbolju korektorku 2018.

Prvak naše zemlje danas (19.00) u okviru petog kola najboljeg kontinentalnog nadmetanja ugostiće turski Vakifbank, jednu od najboljih odbojkaških ekipa na svetu. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!