TAJSON FJURI NEMA DILEMU: "Usik ne udara jako, ali je prevelik zalogaj za DŽošuu"

Novosti online

22. 06. 2022. u 17:07

BRITANSKI bokser Tajson Fjuri izjavio je veruje da će Ukrajinac Aleksandar Usik ponovo da pobedi Entonija Džošuu u revanš meču koji je zakazan za 20. avgust u Džedi, prenose britanski mediji.

ТАЈСОН ФЈУРИ НЕМА ДИЛЕМУ: Усик не удара јако, али је превелик залогај за Џошуу

Foto: EPA

Ukrajinac je u septembru prošle godine postao svetski šampion u teškoj kategoriji, pošto je posle 12 rundi u Londonu jednoglasnom odlukom sudija pobedio Džošuu. Usik je preuzeo šampionske pojaseve u verzijama VBO, IBF, VBA i IBO.

"Kralj cigana" je smatra da je Ukrajinac bolji bokser od "Ej Džeja" i ponovo ga vidi kao pobednika u njihovom okršaju.


- Usik ne udara jako, ali se sjajno kreće. Uvek je tu ispred vas. Džošua može da isporuči jak udarac, ali mislim da je Aleksandar prevelik zalogaj za njega. Pametniji je i previše brz, jednostavno bolji je bokser - izjavio je Fjuri.

Fjuri je svetski šampion u VBC verziji, ali je nakon poslednjeg meča protiv Dilijana Vajta najavio odlazak u penziju. Ipak, njegov menadžer je nedavno najavio da će Tajson ponovo boriti, ali da je jedina borba koja ga zanima ona između pobednika Usika i Džošue.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN PRKOSI ČELNICIMA SVETSKOG SPORTA: Ne mogu da dođu sebi posle poteza predsednika Rusije (FOTO/VIDEO)

PUTIN PRKOSI ČELNICIMA SVETSKOG SPORTA: Ne mogu da dođu sebi posle poteza predsednika Rusije (FOTO/VIDEO)

Otkako je rat u Ukrajini izbio početkom 2022, Rusija je, kada se o svetskim sportskim vestima radi, bila spominjana samo kao strana koja trpi sankcije zbog pomenute vojne intervencije. Ali to se promenilo nedavno, kada se baš povodom sporta obratio predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin, i to na način koji je iznenadio čelnike Međunarodnog olimpijskog komiteta.

21. 02. 2024. u 20:18

Komentari (0)

ŠEŠELJ UPOZORIO NA OPASAN POKRET: Postoji i u Srbiji, a posledice njegovog delovanja su užasne