SAMO MESEC DANA NAKON ŠTO SE POVUKAO: Tajson Fjuri se vraća iz penzije, ali samo jedna borba ga zanima

Novosti online

07. 06. 2022. u 11:38

BOB Arum koji je promoter Tajsona Fjurija, svetskog šampiona u boksu u teškoj kategoriji, izjavio je da "Kralj Cigana" odustaje od penzije kako bi se suočio sa Entonijem DŽošuom ili Oleksandrom Usikom.

САМО МЕСЕЦ ДАНА НАКОН ШТО СЕ ПОВУКАО: Тајсон Фјури се враћа из пензије, али само једна борба га занима

Foto AP

Podsetimo, Fjuri je u aprilu ove godine nokautom pobedio Dilijana Vajta, nakon čega je izjavio da se povlači iz boksa.Međutim, najnovija izjava Aruma u vezi sa Fjurijevom budućnošću sada će biti muzika za uši obožavatelja "plemenite veštine". U razgovoru za "Fajt hajp", promoter svetskog šampiona je izjavio - Tajson Fjuri je u penziji i biće u penziji dok se ne pojavi nova velika borba i onda će se povući iz penzije - istakao je britanski advokat.

Zatim je dodao:

- Mislim da će Fjuri sačekati da vidi šta će biti sa duelom DŽošue i Usika, a zatim će doneti odluku da li želi da nastavi. Osim borbe protiv pobednika njih dvojice, zaista ne postoji ništa što bi zaista interesovalo Tajsona, tako da ćemo morati da sačekamo - zaključio je Arum.


Sa druge strane, Edi Hern, menadžer Entonija DŽošue, uveren je da će se njegov klijent boriti sa "Kraljem Cigana".

- Mislim da ćete videti DŽošuu protiv Fjurija krajem godine, bez obzira na ishod "Ej DŽeja" protiv Usika - rekao najveći bokserski promoter današnjice.

BONUS VIDEO: Vulin, Borovčanin i Roj DŽons u Areni
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

GOOOL! ALEKSANDAR MITROVIĆ! Mitar golčinom raspametio Britanca - reakcija komentatora je HIT na internetu (VIDEO)