PARTIZAN JURI PRVO MESTO: Crno-beli odbojkaši na pobedu od Crvene zvezde

S. K.

14. 02. 2022. u 13:45

ZAKUVALO su u Superligi za odbojkaše. Partizan Sokerbet je pobedom nad Mladim Radnikom (3:1) skočio na treće mesto sa 11 trijumfa i za vodećom Crvenom zvezdom zaostaje dva boda. Crno-belima je pobeda zbog finala Kupa Srbije, 6. marta u Lajkovicu, jer će se sa Požarevaljanima boriti za trofej.

ПАРТИЗАН ЈУРИ ПРВО МЕСТО: Црно-бели одбојкаши на победу од Црвене звезде

FOTO: M. Vukadinović

- Izuzetno bitna pobeda za nas za povratak samopouzdanja zbog završnice prvenstva. Imamo još dva kola do kraja regularnog dela, u kojima svako može da popravi plasman na tabeli. Nije bila lepa utakmica sa obe strane. Naprotiv, bila je jedna od ružnijih kojima sam prisustvovao, ali nadamo se da će u finalu Kupa biti lepa, pa neka pobedi bolji - istakao je za sajt liga.ossrb.org strateg Partizana Bojan Janić.

Kapiten crno-belih je Lazar Marinković je naglasio:

- Ovo je veoma bitna pobeda za moj tim, posle poraza u prethodnom kolu. Nadam se da ćemo u nastavku prvenstva zaigrati još bolje.

TABELE BPŠ Superlige: Crvena zvezda 12 pobeda (34 boda), Vojvodina NS seme 11 (33), Partizan Sokerbet 11 (32), Radnički 11 (31), Spartak SU 11 (30), Ribnica 10 (31), Mladi radnik 5 (18), Takovo 4 (15), Spartak Ljug 4 (11), Niš 1 (5).

Bonus video: Najveći olimpijski skandal - Pendrekom prebijena klizačica da bi druga pobedila

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini