VK PARTIZAN SUMIRAO REZULTATE U 2020: Sprečeno propadanje kluba

S. K.

17. 06. 2021. u 20:18

ČELNICI Partizana priznaju da šesto mesto u Srbiji ne može nikog da zadovolji, ali su i svesni kroz šta su zajedno sa igračima prošli od avgusta prošle godine, kada su nasledili staru upravu.

ВК ПАРТИЗАН СУМИРАО РЕЗУЛТАТЕ У 2020: Спречено пропадање клуба

FOTO: VK Partizan

Zato se sa više optimizma okreću novoj sezoni, a planiraju da u drugoj polovini avgusta nizom aktivnosti obeleže 75. rođendan kluba.

- Drago mi je što smo uspeli da zaustavimo dalje propadanje kluba i da se približimo rešenjima višegodišnjih problema kako bismo se okrenuli sportskim stvarima. Sezonu smo završili bez dugova prema igračima. Nadamo se da prvi tim u narednoj sezoni biti uspešniji, jer ćemo vratititi naše bivše igrače - istakao je predsednik Jovan Lazarević.

Govoreći o sporu kluba sa opštinom Voždovac oko upravljanja bazenom, Lazarević je naglasio:

- Mi smo taj spor nasledili od bivše uprave. Uspeli smo da odnose dovedemo na nivo da možemo da razgovaramo sa Opštinom i Gradom. Zato se nadamo rešenju na obostranu korist.

Filip Filipović, član UO, podvukao je da su na dobrom putu da prvi tim bude konkurentniji u novoj sezoni. Smatra da je najvažnije da su vratili decu na Banjicu.

- Mislim da je pogrešan pristup nekim problemima doveo klub u poziciju u kojoj je bio do pre godinu dana. Sada je to mnogo bolje. Bitno je da pronalazimo rešenja - podvukao je Filipović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna