PROCUREO SNIMAK novi sportski direktor KK Partizan: "Ja sam uvek navijao za Zvezdu" (Video)

Novosti online

12. 03. 2021. u 15:20

LEGENDA srpske košarke došla je u Humsku, a njegov dolazak uzburkao je duhove kod navijača oba večita rivala

ПРОЦУРЕО СНИМАК  нови спортски директор КК Партизан: Ја сам увек навијао за Звезду (Видео)

Foto: N.Skenderija

Novi sportski direktor Partizana biće proslavljeni reprezentativac naše zemlje, Zoran Savić, a samo se čeka i zvanična potvrda crno-belih.

Savić je već posle prve informacije da dolazi u Humsku, uzburkao duhove među navijačima večitih. Na forumima i društvenim mrežama odmah su počele da se "kopaju" njegove izjave ili neke izjave o njemu.

Tako su navijači Zvezde naglasili da je kao agent odveo jednog od najvećih bisera crveno-belih svojevremeno u Italiju, i da ga je klub sa Malog Kalemegdana tada optužio da je "mešetar koji odvodi decu i da treba da ga bude sramota".

Ali, i navijači Partizana imaju zamerke zbog dolaska Savića na mesto sportskog direktora, tako su mu na najvećem forumu simpatizera crno-belih, koji nema veze sa zvaničnim grupama navijača, već su u pitanju obični navijači koji vole Partizan, "iskopali" intervju koji je dao za Mondo, a u kojem je javno priznao da je veliki navijač Zvezde.

- Ja sam uvek navijao za Zvezdu. Pre sam iz Zenice uvek išao, gotovo svakih 15 dana da pratim fudbalere Zvezde. Na košarku nisam često išao, ali na fudbal jesam od malih nogu. Tako da mi je nastup u Zvezdi sigurno jedna od neostvarenih želja u karijeri - rekao je svojevremeno Zoran Savić, koji je i javno pričao o tome za TV kamere svojevremeno.

(TELEGRAF) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVROLIGA NAJGLEDANIJA U ISTORIJI: Partizan i Crvena zvezda neprikosnoveni, nema im ravnih