NIJE BILO SAVRŠENO, IPAK... Rajaković imao šta da kaže nakon pobede Toronta nad Milvokijem

Tanjug

06. 04. 2024. u 14:56

TRENER košarkaš Toronta Darko Rajaković izjavio je na konferenciji za medije nakon meča sa ekipom Milvokija, da su njegovi košarkaši timskom igrom došli do pobede.

НИЈЕ БИЛО САВРШЕНО, ИПАК... Рајаковић имао шта да каже након победе Торонта над Милвокијем

FOTO: Tanjug/AP

Košarkaši Toronta pobedili su ekipu Milvokija na gostovanju rezultatom 117:111. Kanadski klub je sada na 12. poziciji na tabeli Istočne konferenciji sa skorom 24/53, dok je Milvoki na 2. mestu sa skorom 47/30.

- Osećam se ponosno zbog mog tima. Videla se želja da se vratimo. Ovo je timska pobeda večeras. Nije bilo savršeno, pošto nema savršene utakmice. Ipak intenzitet, želja, držali smo se plana igre to je bilo na visokom nivou im još jednom kažem, ponosan sam na svoje momke. Geri Trent je jedan od najboljih strelaca za tri poena u ligi i to pokazuje koliko poverenja kao grupa imamo u njega, istakao je Rajaković.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)