EMOTIVAN OPROŠTAJ "CRVENO-BELIH": Evo šta su poručili Bjelici iz Crvene zvezde

Novosti online

24. 03. 2024. u 08:50

Srpski košarakaš Nemanja Bjelica juče je objavio da je završio profesionalnu karijeru, a odmah potom se oglasiola i Crvena zvezda u kojoj je krilni košarkaš stekao pravu afirmaciju.

ЕМОТИВАН ОПРОШТАЈ ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Ево шта су поручили Бјелици из Црвене звезде

Foto: Twitter/@kkcrvenazvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda se emotivnom porukom oglasila i poželela Bjelici puno sreće u novom poglavlju u životu.

– Beli, tvoja Zvezda ti želi dobro zdravlje i puno sreće, jedno veliko poglavlje je završeno, ali druga tek slede – piše u poruci na sajtu KK CZ

Pored osnovnih biografskih podataka, ističe se i da im je drago što je bivši reprezentativac Srbije poslednje poene upisao u pravo u crveno-belom dresu.

– Karijeru je želeo da završi tamo gde je i počeo, u dresu Crvene zvezde. I završio je poenima protiv Žalgirisa na turniru na Kipru, a onda se povukao bez ikakvih obaveza prema Crvenoj zvezdi – naveo je klub.

Podsetimo, Bjelica je imao želju da poslednju sezonu odigra upravo u Crvenoj zvezdi, ali ga je hronični problem sa povredom sprečio u tome i juče je zvanično objavio da je završio karijeru.

BONUS VIDEO: ZVEZDA DOČEKALA: Nikola Topić trenira

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave