"DOBRO SMO TRENIRALI": Aleksa Avramović se oglasio pred utakmicu Partizan - Žalgiris

Tanjug

25. 01. 2024. u 17:59

KOŠARKAŠ Partizana Aleksa Avramović izjavio je ovog četvrtka uoči utakmice sa ekipom Žalgirisa, da je njegovom timu svaka naredni evroligaški meč kao finale.

ДОБРО СМО ТРЕНИРАЛИ: Алекса Аврамовић се огласио пред утакмицу Партизан - Жалгирис

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Crno-beli u petak od 20.30 časova u beogradskoj "Areni" dočekuju tim iz Kaunasa u utakmici 23. kola najelitnijeg evropskog takmičenja.

U prvom ovosezonskom duelu dva tima igranom 14. decembra prošle godine slavio je Partizan u Litvaniji rezultatom 93:85.

- Pobedili smo ih u prvoj utakmici ove sezone. Igrali smo jednu sjajnu košarku, krasila nas je nesebična igra. Znamo koliko je bilo teško igrati tamo. U međuvremenu su promenili trenera, igraće podpomognuti Butkevičijusom koji je fantastičan odbrambeni igrač i koji im je nedostajao u prethodna dva meseca. Dolaskom novog trenera su se malo digli ali mi smo dobro trenirali ove nedelje i nadam se da ćemo sutra izaći na teren i pokušati da pokažemo za šta vredimo - kaže Avramović koji se posle pauze zbog povrede na teren vratio u ponedeljak u duelu sa Megom u ABA ligi.

Do kraja ligaškog dela sezone, crno-beli će odigrati 12 mečeva u Evroligi. Trenutno imaju učinak od po 11 pobeda i poraza.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu