OGLASILI SE IZ PARTIZANA: Evo ko može da uđe u Pionir na utakmicu sezone

Novosti online

03. 06. 2022. u 08:13

KK Partizan će u petak od 18.30 odigrati četvrti meč finala ABA lige protiv Crvene zvezde, a nakon zvanične odluke da se deo tribina zatvori, klub se oglasio saopštenjem.

ОГЛАСИЛИ СЕ ИЗ ПАРТИЗАНА: Ево ко може да уђе у Пионир на утакмицу сезоне

FOTO: ABA liga

Saopštenje prenosimo u celosti:

- KK Partizan obaveštava svoje navijače da će na sutrašnju utakmicu protiv Crvene zvezde (18.30 časova, hala 'Aleksandar Nikolić') ulaz biti omogućen samo za vlasnike sezonskih karata koji će biti raspoređeni prema raspoloživosti mesta po sektorima u dvorani.

- Ovakva odluka posledica je donošenja privremene mere zatvaranja dela hale 'Aleksandar Nikolić' koju je doneo disciplinski sudija AdmiralBet ABA lige. Prema važećoj privremenoj meri, zatvoreni će biti Parter 4, Parter B, prvih 13 redova u sektoru Superior, isti broj redova u sektorima pored njih, sektori iza klupa domaće i gostujuće ekipe kao i prvih 12 redova sektora Premium.

- KK Partizan je uložio žalbu na ovakvu odluku i ukoliko na osnovu nje dođe do promena pre sutrašnje utakmice, klub će što je brže moguće obavestiti navijače.

- Ovim putem, KK Partizan apeluje na navijače da ne ponavljaju nikakve ispade koji su doveli do zatvaranja dela dvorane, da svu svoju energiju i ljubav prema Partizanu usmere isključivo na pružanje podrške našim igračima, a ne vređanju protivnika ili sudija - stoji u saopštenju crno-belih. 

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

RUSKI ŠAMAR EVROPI: Paklen plan zbornaje koji će sve da promeni