DA LI JOKIĆ OSTAJE BEZ MAKSIMALNOG UGOVORA? Gazda otišao u Minesotu, navijači Denvera u strahu zbog Nikole

Novosti online

26. 05. 2022. u 09:03

POTRESI u Denveru! Nagetsi su ostali bez čoveka koji je doveo Nikolu Jokića i imao velike ambicije sa Srbinom. Na redu je bio maksimalni ugovor i napad na NBA prsten.

ДА ЛИ ЈОКИЋ ОСТАЈЕ БЕЗ МАКСИМАЛНОГ УГОВОРА? Газда отишао у Минесоту, навијачи Денвера у страху због Николе

FOTO: Tanjug

A onda šok, Tim Koneli je doneo odluku da ode u Minesotu. Završni pregovori su u toku, Timbervulfsi su mu ponudili isti posao kao u Nagetsima, samo uz značajno povećanje plate na čak 40 miliona dolara za pet godina. 

Denver je ostao bez predsednika, a da li će i bez Nikole Jokića. Srbin je na leto trebao da potpiše petogodišnji supermaks ugovor sa Nagetsima i da za to zaradi  254.000.000 dolara.

Prema informacijama koje stižu, odlazak Konelija to neće promeniti, ali ipak navijači su u strahu da momak iz Sombora ne krene stopama čoveka koji je stvorio MVP igrača od Nikole.

- LJudi iz organizacije kluba su prethodnih dana često razgovarali sa Jokićem zbog Konelijeve odluke. Nikola nema nikakav problem sa tim i slaže se sa pravcem u kom tim ide - piše lokalni "Denver post", koji je malo umirio navijače.

Srpski centar je još tokom sezone isticao da "voli klub i da će produžiti ugovor", a koliko su Nagetsi zbog svega toga bili zabrinuti najbolje govori i činjenica da su Nikolu odmah zvali da čuju njegovo mišljenje o Konelijevom odlasku.

Jokić je i dalje zakopčan na tu temu, kao i na mnoge druge, pa će naredni dani biti burni u Denveru.

BONUS VIDEO: Luka Mitrović dobio udarac u lice

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)