RADONJIĆ POSLE PORAZA: Ušli smo u niz teških treninga - da ste videli šta je bilo, ne biste me ništa pitali

Novosti online

03. 02. 2022. u 22:10

CRVENA zvezda ispustila je 20 poena prednosti i izgubila od Monaka sa 91:80. Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić objasnio je razloge novog poraza u Evroligi.

РАДОЊИЋ ПОСЛЕ ПОРАЗА: Ушли смо у низ тешких тренинга - да сте видели шта је било, не бисте ме ништа питали

AdmiralBet ABA League / Dragana Stjepanović

Crnogorski stručnjak je na početku izlaganja čestitao "kneževima" na trijumfu.

- Čestitam Monaku na pobedi, odigrali su dobru utakmicu, pokazali su šta mogu. U prvom poluvremenu smo ofanzivno bili odlični, u drugom poluvremenu bilo je drugačije - rekao je Radonjić.

Potom je bio upitan da prokomentariše šta je mu je rekao Saša Obradović kada su se pozdravili na početku utakmice.

- Samo smo se pozdravili, pitali smo jedan drugog kako smo...

Dejan Radonjić/FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Na kraju je istakao da je razlog poraza taj da je Zvezda daleko od nivoa na kome želi da bude, a da je razlog za to manjak treninga u prethodnom periodu zbog problema sa koronom koje je imao gotovo kompletan tim.

- Pokazali su u napadu kakav su tim i šta mogu da urade, nije to ni prvi put ove sezone, a pokazaće to i u nastavku. Ofanzivno smo bili odlični, najbolje poluvreme što se tiče napada u Evroligi. Bio je dobar ritam 15, 16 minuta i dobra energija, a nakon toga je usledilo nešto što sam pričao o tome, što se dovoljno ne prati. To je niz problema, ušli smo u neki teški trening, da ste videli sve bi vam bilo jasno, ne biste ništa pitali. Oni su igrali dobru i tvrdu odbranu, mi nismo mogli da pariramo. Putovanja, utakmice, opterećenje, potrošli smo se, znate kakve smo probleme imali poslednjih mesec dana i to je došlo na naplatu - poručio je Radonjić i dodao:

- Žao mi je što smo izgubili meč, ali bilo je evidentno da nema energije i videlo se šta su posledice toga. Dali smo sve od sebe poslednja dva dana, ali bilo je mnogo da to uradimo i sada. Atipične greške i protiv Armanija i večeras. Jednostavno je tako, nadam se da ćemo uspeti da se vratimo i da dođemo do nivoa do kog hoćemo. Treba ovo dobro analizirati i da se podignemo - zaključio je trener Zvezde.

Crvena zvezda posle ovog poraza ima učinak u Evroligi 8-14.

BONUS VIDEO: Svetislav Pešić promovisao knjigu - MOJA IGRA - MOJ PUT

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati