JOKIĆ I DENVER SE CRVENE OD STIDA: Ovo niko nije očekivao, protiv ekipe kojoj se nedavno smejao ceo svet (VIDEO)

Novosti online

23. 12. 2021. u 06:27

OKLAHOMA je pre samo 20 dana bila predmet podsmeha svih naslova koji su stizali tu noć iz SAD.

ЈОКИЋ И ДЕНВЕР СЕ ЦРВЕНЕ ОД СТИДА: Ово нико није очекивао, против екипе којој се недавно смејао цео свет (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Naime, "tanderi" našeg Alekseja Pokuševskog su izgubili rekordnih 73 razlike protiv Memfisa. Svi su bili u šoku i pisalo se kako je Oklahoma zalutala u NBA ligu.

I isti taj tim je samo nekoliko dana kasnije rutinski savladao Denver - 108:94, ekipu koja u svojim redovima ima MVP košarkaša i jedan je od favorita za naslov.

Nije pomogao ni rekord Nikole Jokića, koji je upisao svoj 9000. poen u najjačoj ligi sveta.

Ruku na srce, srpski košarkaš je odigrao ispodprosečnu utakmicu za njegove standarde, postigavši 13 poena, a imao je i sedam skokova i dve asistencije.

Nikola je na parketu proveo tek nešto više od 24 minuta igre, pošto ga trener Maloun nije ubacivao u igru u poslednjoj četvrtini.

Oklahomu je do pobede predvodio Gildžius-Aleksander sa 27 poena, 11 skokova i 12 asistencija, a pomoć je imao u Bezliju koji je dodao 17, kao i Dortu koji je ubacio 15 poena.

Denver je odigrao jednu veoma atipičnu utakmicu, pa im je najbolji strelac bio Jokić sa 13, a dvocifreni su bili još Rivers i Gordon sa po 12 poena, kao i Moris koji je postigao 10. 

Nakon ravno 30 odigranih mečeva ove sezone, Denver ima učinak od 15 pobeda i isto toliko poraza, dok je Oklahoma došla do 11. pobede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EVROLIGA NAJGLEDANIJA U ISTORIJI: Partizan i Crvena zvezda neprikosnoveni, nema im ravnih