JOVANOVIĆ POSLE UBEDLJIVE POBEDE MEGE: Od prvog minuta odigrali jako koncentrisano u svim segmentima odbrane i napada

Tanjug

26. 09. 2021. u 15:48

TRENER košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je očekivao tešku utakmicu protiv Studentskog centra, kao i da je mislio da će tranzicija i prilagodavanje njegovih igrača trajati dosta duže.

ЈОВАНОВИЋ ПОСЛЕ УБЕДЉИВЕ ПОБЕДЕ МЕГЕ: Од првог минута одиграли јако концентрисано у свим сегментима одбране и напада

FOTO: Mega basket/Dragana Stjepanović/ABA liga

Košarkaši Mege sezonu u ABA ligi otvorili su ubedljivom pobedom protiv Studentskog centra 101:68.

- U najavi utakmice sam rekao da ne znam šta možemo da očekujemo od ovih momaka. Normalno da tu ne mislim na rad, trud i intenzitet na utakmicama, koji se podrazumevaju kada pričamo o mladim ekipama. Ali, stvarno u najavi sezone sam rekao da, s obzirom na to da smo promenili šest igrača, i to ne bilo kojih, već onih koji su bili nosioci, mislio sam da će ta naša tranzicija i prilagodavanje trajati dosta duže. Očekivao sam tešku utakmicu. Mi smo od prvog minuta odigrali jako koncentrisano u svim segmentima odbrane i napada - rekao je Jovanović na konferenciji za medije posle meča.

Istakao je da su njegovi igrači kontrolisali skok, što je jako važan segment tokom utakmice.

- Dobro smo trčali i kada smo ubacili te otvorene šuteve, rezultat je ubedljivo otišao u našu korist. Moram da čestitam ekipi Studentskog Centra na rezultatima u prošloj sezoni i na kvalifikacijama u ABA ligu. Sigurno je ovo novo iskustvo za njih i uveren sam da će u narednim utakmicama pružiti znatno bolje partije. Još jednom bih da čestitam mojim momcima na pokazanoj igri i i trudu koji su uložili. Nama sad predstoji sedmica resetovanja kako bi svi igrači shvatili da nas je rad doveo do ovako dobre utakmice koju smo imali. Moramo se vratiti radu - izjavio je trener Mege.

Mega naredni meč u ABA ligi igra protiv Cibone u Zagrebu, 4. oktobra.

BONUS VIDEO: Oproštaj Novice Veličkovića pred punom Arenom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!