JAPANCI VERUJU U ČUDO: Možemo da budemo svetski prvaci

Novosti online

03. 12. 2022. u 19:24

FUDBALERI Japani predstavljaju najprijatnije iznenađenje grupne faze Svetskog prvenstvi, pošto su kao prvi prošli kroz cilj i to u konkurenciji Španije, Nemačke i Kostarike. Igrač ove selekecije Ricu Doan je istakao da on i saigrači ne žele ovde da se zaustave.

ЈАПАНЦИ ВЕРУЈУ У ЧУДО: Можемо да будемо светски прваци

FOTO: AP/Tanjug

"Plavi samuraji" su skilnuli do sada dva velike skalpa, pobedili su Nemačku i Španija sa 2:1, a rival u osmini finala im je Hrvatska.

- Prošli smo grupu kao prvi jer smo svi verovali u to. Isto tako, ja od početka verujem da možemo biti svetski prvaci. To svima govorim od početka, i pre nego što je prvenstvo počelo - rekao je Doan, a prenosi "Hina".

Član Frajburga veruje da Japan može da igra sa svima na ovom Mundijalu.

- Ne znam da li neko misli da se šalim, ali ne, ja u zaista verujem. Svi su rivali na ovom Svetskom prvenstvu kvalitetni i jaki, ali i naša ekipa je upravo takva. Možemo da igramo sa svima - zaključio je ovaj 24-godišnji vezista.

Podsetimo, utakmica Japan - Hrvatska igra se u ponedeljak 16 časova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)