IRCI LJUTI NA SUDIJE: Tvrde da su pokradeni na Marakani i kukaju što nema VAR-a

Novosti online

25. 03. 2021. u 09:50

U Irskoj žale za bodovima iz Beograda, tvrde da nisu zaslužili da izgube. Naime, u izveštajima se hvali igra tima, mada priznaju da su igrači kao Tadić i Mitrović ono što rešava ovakve mečeve.

ИРЦИ ЉУТИ НА СУДИЈЕ: Тврде да су покрадени на Маракани и кукају што нема ВАР-а

FOTO: AP/Tanjug

"Odbrana je briga, izdržali su 40 minuta pa se raspali. Dali smo gol, u stvari dva, što je bio problem, ali to ne znači ništa, jer naša poslednja linija nije bila na visini zadatka", piše irski "Independent".

Oni dodaju da je problem neiskustvo O'Šija i golmana Traversa, prvi je krivac za prvi gol, drugi je napustio liniju i omogućio majstoru Mitroviću da ga lobuje. 

Ocenjuje se da neke stvari pružaju nadu, ali da će ovaj startni poraz biti teško nadoknaditi, tim pre što su timovi poput Luksemburga sa kojima igraju za vikend i Azerbejdžana ipak znatno slabiji od Srbije, da ne pominjemo Portugal.

Uz to, Irci smatraju da Srbija možda i nije bila dobar rival da kouč Keni proba novi sistem, mada kapiten Koleman tvrdi da je dobro izgledalo u prvom poluvremenu i da su navine greške tim odvele u poraz, iako su zaslužili više.

Irski selektor je za poraz okrivio sudiju.

"Kad će biti VAR ako ne sada, čist penal nad Konolijem posle starta Mitrovića. U nekim mečevima ga ima, u nekim nema, izgubili su zbog sudije, na 1:1 ne svirati onakav penal je sramota", ogorčen je Keni na Davidea Masu.

"Dali su nam gol iz prve šanse, ne mogu da verujem da smo primili tri gola, ovo nije delovalo kao meč u kome je trebalo to da se desi, neverica je zavladala kada smo gubili 3:1 u meču u kome smo mogli da vodimo", tvrdi Keni koji na devet mečeva kao selektor Republike Irske nije zabeležio nijednu pobedu.

Branio je mladog golmana Traversa, kaže da je odbranio šansi na kraju prvog dela, da je pristup tima bio odličan, a opravdao je svoju odluku da uvede novu formaciju činjenicom da to mora da se menja i da ne mogu da budu predvidivi.

Bilo kako bilo, bodovi su ostali u Beogradu...


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a