STOJKOVIĆ POSLE PRVE POBEDE NA KLUPI SRBIJE: Važna tri boda, prezadovoljan sam željom igrača

Novosti online

24. 03. 2021. u 23:00

FUDBALSKA reprezentacija Srbije pobedom je počela započela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru. Utiske posle utakmice izneo je selektor Dragan Stojković Piksi.

СТОЈКОВИЋ ПОСЛЕ ПРВЕ ПОБЕДЕ НА КЛУПИ СРБИЈЕ: Важна три бода, презадовољан сам жељом играча

FOTO: M. Vukadinović

Novi trener "orlova" je istakao da je zadovoljan reakcijom igrača nakon primljenog gola, ali je naveo i da je prva utakmica uvek najteža.

- Veoma važna tri boda. Uvek je najteža prva utakmica. Malo vremena smo imali da se pripremimo. Prezadovoljan sam sa željom kod igrača iako je bilo poteškoća u prvom delu meča. Verovali su, i posle 0:1 uspeli da preokrenu meč u svoju korist. Mogli smo mirnije da sprovedemo meč kraju. Dogodio se jedan poklon, jedna greška. Najbitnije je da smo posle 11 godina uspeli da pobedimo u prvoj utakmici - rekao je Stojković.

Dotakao se i sastava koji je iznenadio mnoge.

- Možda je za neke iznenađenje. Raspored utakmica je gust. Ja ne verujem da jedna grupa može da izdrži taj ritam. Zbog toga se išlo sa malim iznenađenjima. Ne zaboravite da imamo Portugal, pa putujemo u Baku na gostovanje Azerbajdžanu, moramo brinuti o igračima - zaključio je Piksi.

Podsetimo, Srbija u subotu dočekuje Portugal. Meč se igra takođe od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!