DOK SE ČEKA PIKSIJEV SPISAK: Španci otkrili koji fudbaler će predvoditi napad Srbije?

Novosti online

05. 03. 2021. u 09:00

SA velikim nestprljenjem se očekuje prvi spisak Dragana Stojkovića kao selektora Srbije. Piksi je najavio da će na njemu biti nekih iznanđenja.

ДОК СЕ ЧЕКА ПИКСИЈЕВ СПИСАК: Шпанци открили који фудбалер ће предводити напад Србије?

FOTO: FSS

Čuveni španski list "As" navodi da je napadač Sportinga iz Hihona Uroš Đurđević siguran na preliminarnom spisku novog selektora "orlova".

Naravno, ovo je samo mišljenje Španaca i ostaje da se vidi da li će strelac 17 golova u Segundi dobiti poziv u reprezentaciju.

- Kao da Sporting nema dovoljno problema u timu sa povredama, stručni štab mora da čeka na pozive za reprezentacije na kraju meseca. Uroš Đurđević bi mogao da postane glavna perjanica Srbije u narednim danima, za mečeve sa Republikom Irskom (24. marta), Portugalijom (27. marta) i Azerbejdžanom (30. marta). Srpski selektor Dragan Stojković je objavio pre nekoliko dana da će biti iznenađenja na spisku igrača za početak kvalifikacija za Mundijal. Đuka je srpski napadač koji ima najbolje brojke ove sezone i niko ne sumnja da će on biti jedno od novih imena na spisku – navodi se u tekstu "Asa".

Bivši napadač Partizana stvarno briljira ove sezone u drugom rangu španskog fudbala i poziv u nacionalni tim ne bi predstavljao nikakvo iznenađenje.

Ovaj 27-godišnji napadač je već jednom bio na okupljanju reprezentacije Srbije, dok je selektor bio Slavoljub Muslin, ali tada nije dobio priliku da debituje.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a