KATALONCI LAKO KROZ ANDALUZIJU: Barsa na krilima Mesija pobedila Sevilju (VIDEO)

Č. V.

27. 02. 2021. u 18:41

FUDBALERI Barselone pobedili su Sevilju u gostima sa 2:0, a odlilan meč odigrao je Lionel Mesi.

КАТАЛОНЦИ ЛАКО КРОЗ АНДАЛУЗИЈУ: Барса на крилима Месија победила Севиљу (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Voli Argentinac da igra protiv Andalužana. Postigao je drug pogodak na ovom meču i to mu je bio 38. gol u karijeri protiv kluba sa stadiona "Ramon Sančez Pishuan".

Bila je Barselona bolji rival, zaličila je na šampionski tim. Domaćin nijednom za 90 minuta ozbiljnije nije zapretio Ter Štegenu.

Bolju igru izabranici Ronlada Kumana su krunisali u 29. minutu. Mesi je sjajno poslao loptu u prostor za Dembelea. Francuz je izašao sam ispred Bonoa i nije mu bilo teško da poravna rezultat.

Držala je Barselona potom loptu u nogama, čuvala rezultat, imala još par šansi da poveća prednost (najbolju propustio Dest - pogodio stativu), a onda je Mesi u 82. minutu pogodio i potvrdio trijumf Katalonaca.

Razmenio je dupli pas sa Moribom, obišao jednog igrača Sevilje, golman domaćih je odbranio prvi pokušaj, a onda se lopta odbila na nogu kapitenu Barse koji ju je ubacio u praznu mrežu.

Posle ove pobede Barselona je druga na tabeli sa 53 boda, jednim više, ali i utakmicom više od Reala, dok je Sevilja na četvrtom mestu sa 48 bodova.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)