POBEDA ZA KRAJ PRIPREMA: Partizan lako savladao Sileks, Asano bio raspoložen za fudbal (VIDEO)

Č. V.

28. 01. 2021. u 15:21

FUDBALERI Partizana pobedom nad Sileksom od 3:0 okončali su pripreme u Turskoj.

ПОБЕДА ЗА КРАЈ ПРИПРЕМА: Партизан лако савладао Силекс, Асано био расположен за фудбал (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Zasluženo su izabranici Aleksandra Stanojevića slavili na ovoj utakmici, pokazali su da kvalitetniji od rivala. Sva tri gola na ovoj utakmici postignuta su u drugom poluvremenu.

U prvom delu meča nije bilo mnogo pravih prilika, tačnije po jedna na obe strane. Tim iz Severne Makedonije mogao je da dođe do vođstva preko Krsta Pavlovića, koji se iznenada našao u sjajnoj prilici nakon greške Takume Asana.

Odličnu priliku za crno-bele propustio je Sejduba Suma. Njegov šut je zaustavio golman Sileksa iz izgledne pozicije.

Ipak, Partizan je iskoristio kvalitet i bolju igru. Dva gola postigao je Asano, dok je treći bio delo mladog Marka Milovanović, koji je iskoristio poigravanje golmana Božinovskog.

Klub iz Humske je na ovim pripremama zabeležio četiri pobeda i jedan poraz. Crno-beli su bili bolji od Zaglebja (2:1), Desnu (1:0), Ruh (1:0) i Sileks (3:0), jedini neuspeh su doživeli od Rubina (2:5).

Ekspedicija Partizana sutra se vraća u Beograd, a narednog vikenda je očekuje utakmica u Superligi Srbije. Rival je kruševački Napredak, meč se igra u Beogradu.

PARTIZAN: Slavković, Ostojić, Banjak, Miljković (od 70. Purić), Brežančić, Šćekić, Asano (od 80. Milovanović), Suma (od 80. Vlahović), Pavlović, L. Marković (od 80. Baždar), Bajbek (od 70. Petković).

SILEKS: Božinovski, Timovski (0d 66. Dodevski), Drašković, Blagojević (od 45. Karakamišev), Karčeski (od 45. Galevski), V. Serafimovski, Šterev (od 45. Mustafov), Manasievski (od 66. Nešovski), Ivanovski (od 45. Tanturovski), Gjorgiev (od 45. J. Serafimovski), Đorđević .

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)