MRKELA: Sigurno će biti odlazaka, u zavisnosti od toga planiramo da se pojačamo

Novosti online

28. 11. 2020. u 11:34

SPORTSKI direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela zadovoljan je pobedom nad Gentom, a govorio je za "Mozzartsport" i o predstojećem prelaznom roku.

МРКЕЛА: Сигурно ће бити одлазака, у зависности од тога планирамо да се појачамо

foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli su sa 2:0 savladali belgijsku ekipu, a prvi gol bio je delo mladog Njegoša Petrovića. Upravo bi momak iz Kurpnja mogao da bude jedan od igrača koji će napustiti "Marakanu" na zimu. Priča se da je zapao za oko čelnicima Anderlehta.

- Ja to ne znam. Ali znam da će biti sigurno nekoliko odlazaka. I spremamo se za takav scenario. Planiramo da u zavisnosti od toga pojačamo ekipu. Upravmo zbog toga smo sa obe noge na zemlji. Nemamo mnogo vremena za uživanje. To je prosto Crvena zvezda - rekao je Mrkela.

Za klub iz Ljutice Bogdana minute su dobili trojica igrača iz omladinske škole - Veljko Nikolić, Andrija Radulović i Strahinja Eraković, a na klupi su bili Mateja Bačanin i Marko Lazetić.

- To je jako pozitivna stvar. Poslednjih godina ulažemo mnogo sredstava u omladinsku školu i dobro je što iz nje izlazi mnogo kvalitetnih igrača. Sada je jedan od naših prioriteta došao na naplatu. Verujem da će taj trend biti nastavljen u narednom periodu. Planiramo da na zimske pripreme povedemo još mladih igrača iz Grafičara. Sigurno će biti prvom timu priključen Odada, kao i vezista rođen 2003. godine Nikola Stanković. Možda i još neki mladi igrač - zaključio je sportski direktor crveno-belih.

Podsetimo, Zvezda u nedelju od 19 sati dočekuje Rad, a u četvrtak na stadion "Rajko Mitić" stiže Hofenhajm. Taj meč se igra u 18.55.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mozzarsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista