SELEKTOR fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je danas u Budimpešti da atmosfera u ekipi, posle poraza od Škotske, a pred meč sa Mađarskom u Ligi nacija "nije baš dobra".

Komentari (3)

Milan Savic

14.11.2020. 20:19

Tumbakovic nije u toku kako se igra sada fudbal,npr u Nemackoj unutar 1 sec se prima lopta i daje dalje.Skoti su igrali presing od samog pocetka, u takvoj situaciji se odgovara sa presingom i igra se loptama napred a ne kao sto je igrala nasa reprezentacije od samog pocetka vracali su lopte nazad? Uveo je u igru igrace koji su tek izasli iz povrede-Kostic.Stavio je da igra levog beka Gudelj, koji je zadnji vezni igrac i koji organizuje napad,a koji to moze super da igra.Sa takvom taktikom nismo mogli da izvedemo loptu iz naseg senaesterca?Treba smeniti trenera,a starim igracima da se zahvale i da podmlade ekipu koja ce se kvalifikovati za 4 godine.Mi imamo dosta dobrih mladih trenera kao npr Paunovic i takvi treneri treba da vode reprezentaciju a ne treneri koji nemaju harizmu,a takode koji ne prate svetske tokove u fudbalu

posmatrac iz daleka

16.11.2020. 08:18

Odakle ti bre hrabrosti da bilo sta kazes. Posle ovolikih uspeha. Ne mogu da verujem da nisi pogkledao neku utakmicu iz Bundeslige ili na primer Liverpul - Mancester Siti. Vidi ko je to snimio , pa nauci nesto. Ali da si hrabar .- jesi. Kako si se samo prihvatio da budes selektor. Svaka ti cast. Danas cu ja d se kandidujem za predsednika SANU !!!