TUMBAKOVIĆ SE POMIRIO SA SUDBINOM: Atmosfera nije dobra, stigli smo u Budimpeštu posle bolnog poraza od Škotske

Novosti online

14. 11. 2020. u 19:14

SELEKTOR fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je danas u Budimpešti da atmosfera u ekipi, posle poraza od Škotske, a pred meč sa Mađarskom u Ligi nacija "nije baš dobra".

ТУМБАКОВИЋ СЕ ПОМИРИО СА СУДБИНОМ: Атмосфера није добра, стигли смо у Будимпешту после болног пораза од Шкотске

Foto: M.Vukadinović

- U Budimpeštu smo stigli posle bolnog poraza u finalu baraža za plasman na Prvenstvo Evrope od Škotske. Zbog svega navedenog atmosfera u ekipi nije baš dobra, moramo mnogo da učinimo da se podignemo i budemo u skladu sa zahtevima ovog meča", rekao je Tubaković na konferenciji za novinare, prenosi FŠ.

- Moramo da igramo bolje nego što smo igrali u Beogradu u oktobru", dodao je on.

Reprezentacija Srbije, posle bolnog poraza u četvrak, sutra u Budimpešti igra pretposlednji meč u Ligi B nacija, protiv Mađarske.

Fudbaler Nemanja Maksimović nije krio da su saigrači i on još pod utiskom poraza od Škotske i propuštene prilike da se Srbija plasira na Evropsko prvenstvo.

- Jedan od najvećih neuspeha u našoj karijeri je poraz od Škotske. S druge strane, Mađarska ekipa je jaka, čak i ako joj nedostaju neki igrači. Moramo se usredsrediti na svoju igru i igrati u skladu sa potencijalom koji ima reprezentacija", rekao je Maksimović.

Utakmica Mađarska - Srbija igra se sutra od 20.45.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)