CRNOGORCIMA SE SMEJE ČITAV SVET: Zbog ove sramote oglasio se i Dejan Savićević

Александар Илић
Aleksandar Ilić

29. 02. 2024. u 19:54

FUDBAL u Crnoj Gori u velikoj je krizi, a novi snimci sa duela Mladosti i Dečića doveli su do toga da tamošnji fudbal bude podsmeh regiona i sveta

ЦРНОГОРЦИМА СЕ СМЕЈЕ ЧИТАВ СВЕТ: Због ове срамоте огласио се и Дејан Савићевић

Printskrin/ Iks/Nekboa

Fudbaler Mladosti Zvonko Ceklić sklanjao se nakon udarca Bojana Matića, kod prvog gola, u pobedi od 3:0. Nakon učinjenog Ceklić je zamenjen na poluvremenu.

Tamošnja Komisija za takmičenje je podnela zahtev Disciplinskoj komisiji da se protiv Ceklića povede postupak. On se tereti za kršenje člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG i suspendovan je do donošenja odluke Disciplinske komisije.

Predsednik saveza Dejan Savićević je naložio Disciplinskom inspektoru da utvrdi umešanost aktera ovog susreta u potencijalne neregularnosti.

- Fudbalski savez Crne Gore očekuje da i Uprava policije i Državno tužilaštvo preduzmu sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju rasvetljavanja svih okolnosti vezanih za ovu utakmicu i u svrhu toga FSCG im apsolutno stoji na raspolaganju, naveli su iz FS Crne Gore.

Dečić sada ima 42 boda, Budućnost 40, a Mornar 34. Na dnu je Mladost sa 17, a Rudar iz Pljevlja ima 19.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!