FUDBALERI CRVENE ZVEZDA SUTRA (16.00) DOČEKUJU ČUKARIČKI U DERBIJU KOLA: Dugovi na naplati

Z. Ćorović

23. 02. 2024. u 23:05

DOBRO se olupao srpski šampion jesenas na Banovom Brdu pred sam početak Lige šampiona, u tom kiksu isplivale su brojne slabosti ekipe koju je tada vodio Barak Bahar. Crvena zvezda sutra(16.00) ima priliku da se revanšira Čukaričkom, a njen sadašnji trener Vladan Milojević naglašava da ovaga puta neće biti "opušteno i lako ćemo".

ФУДБАЛЕРИ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДА СУТРА (16.00) ДОЧЕКУЈУ ЧУКАРИЧКИ У ДЕРБИЈУ КОЛА: Дугови на наплати

FOTO: FK Crvena zvezda

- Očekujem pre svega drugačiji pristup nego što je bio tada, zato će se i razlikovati ova utakmica od prve. Imaćemo protivnika koji je u vrhu srpskog fudbala, Čukarički se tu nalazi već dosta dugo. Igrali su grupnu fazu Lige konferencija, što je velika stvar za njih. Imaju izbalansiranu ekipu, dobre mlade i starije igrače. Očekuje nas teška utakmica u kojoj bi svaka neopreznost mogla skupo da nas košta - istakao je Milojević.

Problemi sa povredama i drugim izostancima se smanjuju, ali i dalje znatno utiču na izbor prve postave.  

- Kraso nam se nedavno pridružio i dobro trenira. Iako je dosta odsustvovao, igrao je na Afričkom kupu nacija, pa je u takmičarskom ritmu. Procenićemo da li će nastupiti. Vraća nam se Stamenić, dok će Katai preskočiti i ovaj meč. Očekujemo da se brzo vrati, mada ne želimo da ubrzavamo proces oporavka. Medicinski tim brine o tome i dok god ne budem dobio zeleno svetlo od njih, neću rizikovati.

Na prolećnoj premijeri protiv Voždovca bilo je blizu 30.000 gledlaca i u Zvezdi očekuju da će i Čukarički kao atraktivniji protivnik, ali i jesenji dužnik privući pažnju navijača, pogotovo što će kupljene ulaznice važiti i za derbi sa Partizanom koji se igra za dve nedelje, 9. februara.

Sedmi put protiv sina

ZA ekipu Čukaričkog nastupa vezista Nemanja Milojević (26, na slici), sin Zvezdnog trenera Vladana. Tokom prvog manadata, njih dvojica su imali šest sličnih duela u kojima je otac ostvario maksimalan učinak.

- U početku mi je bilo neobično kada se moje dete nalazilo preko puta terena. Nemanja je zreo fudbaler, izrastao je u dobrog igrača i moraćemo da obratimo pažnju na njega. Kao što gleda on, tako i ja, svako razmišlja o svojoj ekipi - kaže Milojević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)