TENT I JEDINSTVO BLIŽI FINALU: I odbojkašice Crvene zvezde i braniteljke trofeja pred eliminacijom iz Kupa

Novosti online

22. 11. 2023. u 22:48

ODBOJKAŠICE TENT-a su umirile Crvenu zvezdu u Beogradu, a Jedinstva Ubljanke u Ubu. U prvim polufinalnim mečevima Kupa Srbije crveno-bele su posle velike borbe izgubile od Obrenovčanki sa 3:2 (22:25, 25:17, 13:25, 25:20, 15:10),a braniteljke trofeja od aktuelnog šampiona sa 3:1 (25:20, 25:16, 22:25, 25:23).

ТЕНТ И ЈЕДИНСТВО БЛИЖИ ФИНАЛУ: И одбојкашице Црвене звезде и бранитељке трофеја пред елиминацијом из Купа

https://liga.ossrb.org

Zvezdi nisu pomogle ni raspoložene Malgoržaka sa 24 i Mateska sa 18 poena, jer je TENT predvođen Jelenom Cvetković i Minom Mijatović (oba osvojile po 16 poena)bio sigurniji u poslednja dva seta.

Ubljankama je bila nedovoljna Kubanka Benitez (19 poena) da nadmudre ekipu iz Stare Pazove, u kojoj su se istakle Branka Tica sa 17, Minja Osmajić sa 16 i Tamara Miljević sa 15 poena.

Revanš mečevi su 13. Decembra,  ukoliko je 1:1 u pobedama odlučuje set, pa poen količnik. Ako su ekipe potpuno poravnate igra se zlatni set do 15 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)