ODLEPIO ZA SRBINOM! Inzagi naredio: Dovedite mi ga u Inter

Novosti online

03. 11. 2023. u 11:57

SIMONE Inzagi je bio na izlaznim vratima Intera, a onda mu je plasman u finale Lige šampiona sačuvao stolicu. Nisu "neroazuri" osvojili trofej, ali su uhvatili zamajc na krilima koga ove sezone dominiraju Serijom A.

ОДЛЕПИО ЗА СРБИНОМ! Инзаги наредио: Доведите ми га у Интер

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

O Inzagiju se priča sa punim ustima, a o Interu kao o ekipi za velika dela. Međutim, kako bi bili što jači žele da se pojačaju u zimskom prelaznom roku, a glavna želja trenera tima iz Milana je srpski reprezentativac.

Reč je o Lazaru Samardžiću, koji je letos bio na korak do potpisa, ali u poslednjem trenutku je ispao problem i odlični fudbaler se vratio u Udineze.

Međutim, Inter je prešao preko letnjeg haosa oko potpisivanja ugovora sa Samardžićem i prema navodima ugledne Gazete delo Sport, a na opšte iznenađenje celokupne fudbalske javnosti na “čizmi”, rešio da ove zime opet krene po srpskog reprezentativca?!

Foto: FSS

 

Nerazurima je jedan baš takav tip igrača preko potreban. Problem je samo što se u trku za Samaradžića umešao i Juventus. Pored toga, niko ne zna da li je Lazarov otac raspoložen da uopšte opet priča sa Interom.

U Milanu zato imaju i drugu opciju, Napolijevog Pjotra Zjelinskog, koji je letos odbio 15.000.000 evra godišnje od saudijskog Al Ahlija. Samardžić je ipak bolje i mlađe rešenje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)