MRŽNJA I LICEMERJE: Golman Crne Gore van reprezentacije zbog "spornih" rukavica

N. I.

14. 06. 2023. u 17:11

GOLMAN Vojvodine i fudbalske reprezentacije Crne Gore Lazar Carević više nije u sastavu "đetića" jer mu je zamereno što je u posledlje vreme nosio rukavice u bojama srpske zastave?! Sve je počelo odmah posle utakmice sa Srbijom kada je Careviću trener golmana Crne Gore Srđan Kljajević rekao da ne mora da se pojavljuje u selekciji i da može da ide da brani za Srbiju.

МРЖЊА И ЛИЦЕМЕРЈЕ: Голман Црне Горе ван репрезентације због спорних рукавица

FOTO: Printskrin/Strimja

Histerija, licemerje, mržnja, kokošje slepilo, šta li je... Selektor Crne Gore Miodrag Radulović je prelomio, pa Carevića nema na pripremama za meč kvalifikacija za EP protiv Mađarske u Podgorici u nedelju 17. juna i prijateljski duel sa Češkom na istom mestu 20. juna.

- Na prošlom okupljanju, na utakmici sa Bugarskom, nosio sam iste rukavice kao na meču sa Srbijom i one tada nisu bile upitne. Što se tiče samih rukavica, taj model koristim godinama i moji sponzori, kako izađe koji model u novoj boji, mi iste šalju. Uostalom iste nose i Mark ter Štegen i Emilijano Martines - kaže Carević.

S druge strane, selektor Crne Gore Miodrag Radulović je novinarima na konferenciji poručio da pitaju Carevića zašto nije došao.

- Licemerno je da selektor Radulović mene poziva da objasnim zašto nisam došao, nakon intenzivnog razgovora koji je trajao skoro mesec dana. Za razliku od njega, ja smem da kažem istinu. Prilikom našeg razgovora, pre 20 dana je znao da neću doći, a tada smo se dogovorili i da preskočim ovo okupljanje - zaključio je Carević

BONUS VIDEO:  BOGINjA STIGLA U ARGENTINU: Mesija i ekipu dočekalo na desetine hiljada oduševljenih sunarodnika

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)