ZVEZDIN DŽELAT NA MARAKANI! Barak Bahar spremio prvi veliki transfer

Novosti online

07. 06. 2023. u 09:30

Fudbaleri Crvene zvezde su uspeli da izbore novu, treću u nizu duplu krunu, kojom su obezbedili direktno učešće u Ligi šampiona naredne sezone. Ipak, ni to nije bilo dovoljno Milošu Milojeviću da zadrži posao, već je na Marakanu stigao Barak Bahar, doskorašnji strateg Makabija iz Haife.

ЗВЕЗДИН ЏЕЛАТ НА МАРАКАНИ! Барак Бахар спремио први велики трансфер

Foto: M. Vukadinović

Odmah po dolasku u Beograd, Izraelac je počeo da sprovodio rekonstrukciju Zvezdinog tima, a već nekoliko fudbalera je Bahar istakao kao prioritete u predstojećem prelaznom roku.

Jedna od glavnih želja je dobro poznato ime navijačima Zvezde. U pitanju je fudbaler Hofenhajma Munas Dabur koga navijači crveno-belih dobro pamte jer je do sada odigrao četiri meča protiv Zvezde i dao joj je tri gola, prenosi "Mondo".

U dresu Salcburga, u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2018. godine, dva puta je pogađao mrežu Milana Borjana pre velikog preokreta ekipe Vladana Milojevića (2:2), dok je dve godine kasnije postigao gol za Hofenhajm u pobedi nad tadašnjim timom Dejana Stankovića u grupnoj fazi Lige Evrope (2:0).

Foto arhiva VN

 

Dabur ima ugovor sa Hofenhajmom na još godinu dana i nemački klub je voljan da ga pusti bez ozbiljnijeg obeštećenja, međutim, problem Crvenoj zvezdi predstavlja plata koju ima bivši reprezentativac Izraela.

Ona je gotovo tri miliona evra i jasno je da je to novac koji Zvezda ne može da ponudu Daburu (možda bi mogla polovinu u najboljem slučaju), ali se nadaju da bi faktor Bahar, kao i bonusi za golove i rezultate u Ligi šampiona mogli da "kupe" iskusnog napadača da ipak dođe u Beograd.

Crvena zvezda ima i konkurenciju pošto Munas Dabur odavno privlači pažnju klubova sa Bliskog istoka, pa su dva kluba iz Emirata zainteresovana da dovedu Izraelca. Mogu da ponude daleko veći novac od srpskog šampiona, posebno u jeku potrošnje u konkurentskoj Saudijskoj Arabiji, ali ne mogu da ponude bar šest vrhunskih utakmica u Ligi šampiona.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a