HRVAT POSTAVIO ULTIMATUM SRBINU: Trener ponizio Radonjića, a sada ako ne uradi ovo...

Novosti online

06. 03. 2023. u 11:53

NEMANjI Radonjiću ne cvetaju ruže u Torinu. Reprezentativac Srbije i nekada udarna igla Crvene zvezde nikako da pronađe sebe na Apeninima.

ХРВАТ ПОСТАВИО УЛТИМАТУМ СРБИНУ: Тренер понизио Радоњића, а сада ако не уради ово...

FOTO: EPA

Naime, klub je otkupio Radonjića od Marselja, a u tekućoj sezoni je odigrao 23 utakmice za "bikove" i postigao je četiri gola i zabeležio dve asistencije, što se ne dopada Ivanu Juriću. Hrvat i trener Torina često iskoristi priliku da pecne Srbina, a sada mu je postavio ultimatum koji će srpski fudbaler morati da ispoštuje ako planira da ostane u ovom klubu.

- Često imamo probleme sa fudbalerima, posebno ako su mladi... To se već dešavalo u prošlosti i to se danas dešava i Radonjiću. Ima uspona i padova, a ono što se neki dan desilo je njegova najniža tačka. Ima još tri meseca pred sobom i nadam se da će ih iskoristiti. Kada izgubite derbi zbog nepažnje, trener može i da bude u redu sa tim, ali nekada vaš tim ne prihvati takve situacije - kazao je Jurić i tako "prebacio lopticu" u Radonjićevo dvorište, označivši da bi najveći problem mogao da ima sa saigračima.

- Fudbal nije samo dribling, nego ima još hiljadu drugih situacija. Prethodni meč smo pogrešili i to je šteta, posebno jer smo minut pre toga pogodili prečku i igrali dobro. Ako se resetuje i počne da igra, mora da shvati važnost ove situacije.

Za sada u Italiji nema informacija da li će Nemanja Radonjić uopšte poći sa ekipom na meč protiv Bolonje koji se igra u njihovom gradu - ili će pratiti sa tribina.

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave