OVAKO VIŠE NE MOŽE! Navijači premijerligaša napravili sačekušu igračima, a o sceni koja se tad desila priča cela Engleska (VIDEO)

Novosti online

14. 01. 2023. u 22:30

FUDBALERI Everton doživeli su još jedan bolan poraz, i to od poslednjeplasirane ekipe Premijer lige, Sautemptona. "Sveci" su se tako izjednačili po broju bodova sa "karamelama", a navijačima tima sa "Gudison parka" ovaj poraz je pao jako teško.

ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ! Навијачи премијерлигаша направили сачекушу играчима, а о сцени која се тад десила прича цела Енглеска (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Nakon meča, pojavio se jedan zanimljiv video-snimak, na kome se vidi kako su pristalice Evertona na parkingu sačekale fudbalere nakon meča.

Ispred nekoliko desetina navijača, istupio je jedan momak i počeo da drži "bukvicu" Jeriju Mini, štoperu Evertona.

Instirao je da Mina i njegove kolege pokažu više strasti, govoreći mu da će tim u suprotnom krenuti putem Čempionšipa, što ovaj klub nije doživeo od zvaničnog osnivanja Premijer lige.

Pogledajte kako je ovaj mladić, na autentičnom skauzerskom akcentu pokušavao da probudi žar u igračima od kojih zavisi da li će i naredne godine imati tu privelgiju da uživa u megdanima sa ekipama poput Mančester sitija, Junajteda, Arsenala, Liverpula...

Kolumbijski reprezentativac odgovorio je moćnim rečima:

- Dao bih život za ovaj klub - rekao je Mina i tako je umirio bes nezadovoljnih navijača ovog kultnog engleskog tima. 

Ipak, sam snimak je izazvao veliku pažnju engleske javnosti i zbog akcenta navijača, pa je bilo više duhovitih komentara na tu temu, nego onih koji su se, prosto, svrstali na stranu "apela" ili "napadnutih" fudbalera. Evo samo nekih od njih:

- Jeri se pretvara da razume, hahaha!

- Ovaj snimak bi trebalo da ide uz prevodioca ili titlove.

- Da li se ovo uopšte smatra engleskim jezikom?

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri