A TAMAN POMISLILI DA SU GA SRUŠILI: Đoković i scena u Australiji koju Novakomrsci nisu mogli ni da sanjaju

Novosti online

14. 01. 2023. u 20:34

NOVAK Đoković se vraća na Australijan open na kome mu pre 12 meseci nije bilo dozvoljeno da igra, ali ta deportacija, skandal koji će ostati večna mrlja na sportskoj (i političkoj) istoriji Australije, sada je daleko iza najboljeg koji je na AusOpenu ikada igrao. O tome svedoči i dananjši trening u Melburnu.

А ТАМАН ПОМИСЛИЛИ ДА СУ ГА СРУШИЛИ: Ђоковић и сцена у Аустралији коју Новакомрсци нису могли ни да сањају

Tanjug/AP

Podstimo, iako je Nole devetostruki šampion Australijan opena, po čemu je rekorder tog turnira, prema nedavnim anketama lokalnih medija ispada da "i dalje nije omiljen 'tamo dole'", kako glasi nadimak za pomenutu državu.

Najnovije vesti na pomenutu temu govore da je jako velik broj onih Australijanaca koji smatraju da Nole ne treba da igra na ovogodišnjem Australijan openu, ali...

Kada je Nole danas došao na teren Rod Lejver arene, da bi trenirao sa Holgerom Runeom, na tribine je stiglo više hiljada navijača.

Evo i delimičnog prikaza publike, koja je u izuzetno velikom broju došla da gleda Srbinov trening:

Naravno, čim je subotnja priprema za predstojeći grend slem okončana, Novak je prišao svojim navijačima i dugo, dugo im davao autograme:

Pratite u naredne dve sedmice Australijan open 2023. uz sportske stranice portala "Novosti", da vam slučajno nešto zanimljivo ili važno - ne promakne.

Kada igra Đoković?

Podsetimo, imajući u vidu da je, voljom žreba, Novak Đoković svrstan u "donju polovinu" parova, time je postalo jasno da će Nole imati dan manje za polufinale od nekih aktera.

Sa druge strane, u subotu je postalo poznato i kada tačno igra svoj prvi meč (u terminu koji će obradovati sve u Srbiji).

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN - Ovo možda niste znali o čuvenom grend slem turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGI SU MU OKRENULI LEĐA: Argentinac se našao Đokoviću kada mu je bilo najteže i sada je sve ispričao