LEGENDA MAROKA SUSPENDOVANA: Neverovatno šta je falsifikovao

Tanjug

20. 12. 2022. u 22:59

DISCIPLINSKA komisija Afričke fudbalske konfederacije (CAF) suspendovala je danas na pet godina bivšeg reprezentativca Maroka Mustafu Hađija zbog lažiranja trenerske licence.

ЛЕГЕНДА МАРОКА СУСПЕНДОВАНА: Невероватно шта је фалсификовао

Ilustracija foto: EPA

U saopštenju CAF-a se navodi da je 51-godišnjaku zabranjeno da se u narednih pet godina bavi bilo kakvom sportskom aktivnošću u vezi sa fudbalom, jer je falsifikovao trenersku A licencu.

On je igrao za Maroko na Mundijalima 1994. i 1998. godine. Za nacionalni tim nastupio je na 63 meča. Bio je od 2014. do 2022. pomoćnik trojici selektora "lavova Atlasa" Badou Zakiju, Erveu Renaru i Vahidu Halilhdožiću iako nikada nije položio A licencu.

Hađi je razrešen dužnosti u avgustu ove godine kada je otkrivena njegova prevara. On je u karijeri igrao za Nansi, Sporting, Deportivo, Koventri, Aston Vilu, Espanjol, Sarbriken i Folu Eš. Bio je proglašen za najboljeg afričkog fudbalera 1998. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!