PIKSI "KRADE" IGRAČA KOMŠIJAMA: Srbija dobija novog reprezentativca

Novosti online

20. 12. 2022. u 09:26

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković našao je novog kandidata za mesto među stativama - Vladana Kovačevića.

ПИКСИ КРАДЕ ИГРАЧА КОМШИЈАМА: Србија добија новог репрезентативца

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

Čuvar mreže poljskog Rakova je čak dobio poziv da nastupi u dresu "orlova" na utakmici protiv SAD 26. januara, javljaju tamošnji mediji.

Međutim, na debi za Srbiju Kovačević će morati da sačeka neku drugu priliku, pošto ga klub nije pustio da ide na taj put.

Klubovi nemaju obavezu da puste igrače u ovom terminu, jer on nije u zvaničnom FIFA kalendaru. Pa će zbog toga boje Srbije braniti uglavnom fudbaleri iz domaćih klubova.

Vladan Kovačević je rođen u Banjaluci, ima 24 godine i brani za Rakov, a prethodnog leta je trebalo da pređe u Benfiku, o čemu su intenzivno pisali portugalski mediji. 

Iako je dobijao pozive da brani za reprezentaciju BiH, a stajao je na golu mlade selekcije, Kovačević se nekoliko puta nije odazvao, te mu je otvoren put da stane na gol Srbije.

Kovačević je pre poljskog Rakova tri godine branio za Sarajevo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (3)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?