PIKSI ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM NA "PUŠKAŠU": "Nadam se da će takav stadion imati i Srbija"

Novosti online

26. 03. 2022. u 14:22 >> 14:26

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je oduševljen posle gostovanja u Budimpešti gde je Srbija slavila protiv Mađara u prijateljskom meču sa 1:0.

ПИКСИ ОДУШЕВЉЕН АТМОСФЕРОМ НА ПУШКАШУ: Надам се да ће такав стадион имати и Србија

FOTO: M. Vukadinović

To se, pre svega, odnosi na stadion "Ferenc Puškaš" gde je vladala sjajna atmosfera iako utakmica nije bila takmičarska.

- Nadam se i sanjam taj dan da stadion poput ovog u Budimpešti imaju Srbija i Beograd. Zar smo mi najgori da nemamo ovako nešto, zar smo toliko loši. Arena Ferenc Puškaš je impresivan, bilo je mnogo lepo ovde. Uživali smo u impozantnoj građevini, na terenu, tribinama... Valjda su ljudi u Srbiji ovo videli, trebalo bi da i mi dobijemo ovako nešto - rekao je Stojković za "Sportski žurnal."

Stojković je ranije istakao da se nada da će stadion biti izgrađen do 2025. godine.

- Razgovori koje sam imao sa relevantnim ljudima su me uverili da ćemo do 2024. a ja kažem i do 2025. da ga napravimo. I da budemo ponosni na objekat te vrste. Ne samo to, u planu je da se sazida administrativni centar FSS i u fazi smo traženja lokaliteta. To je već na stolu. Upravni odbor treba da odluči gde i kako, novac nije problem, a FSS mora da ima centar u skladu sa zahtevima UEFA i FIFA.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (1)

DAN BEZ KUPOVINE: Da li ste spremni da se na 24 časa oslobodite potrošačke logike?