"OVO JE NEMOGUĆE": Stanojević o preokretu Partizana: Momcima sve čestitke!

Novosti online

21. 03. 2022. u 21:11

FUDBALERI Partizana vratili su se na deobu prvog mesta Superlige Srbije, a posle pobede nad Radnikom treneru crno-belih Aleksandru Stanojeviću je laknulo.

ОВО ЈЕ НЕМОГУЋЕ: Станојевић о преокрету Партизана: Момцима све честитке!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Podsetimo, Partizan je posle preokreta trijumfovao u Surdulici, gde je domaćin u sudijskoj nadoknadi vremena mogao i do remija, ali ga je u tome sprečila prečka.

Stanojeviću je naročito drago bilo što je pobeda izvojevana po vrlo, vrlo teškom terenu.


- Jako teška utakmica, izuzetno je bilo teško igrati po ovakvom terenu. Praktično, nemoguće! Čestitam momcima na karakteru, istrajnosti... Stvarno, svaka im čast. Idemo sad da odmorimo (usled reprezentativne pauze u prvenstvu), zaslužili smo posle ovoliko utakmica. Odmor nam znači mnogo jer ćemo se oporaviti, a imaćemo i vremena za treninge, za rad koji nam je preko potreban, rekao je Stanojević za TV Arena sport.


Njegov kolega s klupe Radnika, Dušan Đorđević, čestitao je crno-belima na pobedi.

Dušan Đorđević, trener FK Radnik / M. Vukadinović


- Partizan je napravilo nekoliko prilika na ovom meču, nije tu bilo mnogo velikih šansi, ali dve koje je imao je i iskoristio. Tvrda je ovo bila utakmica, a mi smo imali na kraju u jednom napadu 2-3 situacije da izjednačimo... Čestitam Partizanu, a fudbal je takav: nekada te sreća pogleda, nekada ne. Eto, mi šest mečeva nismo primili gol, sada jesmo... To je fudbal, rekao je Đorđević.

Bonus video: Rikardo Gomeš i gol Partizana u Roterdamu protiv Fejenorda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„BELI“ NA PLUS 12: Fudbaleri kraljevačke Sloge u seriji dva uzastopna gostovanja